Varausohjeet

Lista saattaa tuntua pitkältä, mutta se kannattaa lukea. Se on muotoiltu juuri tällaiseksi hamsterin, uuden omistajan ja kasvattajan hyvinvointi huomioonottaen. 😉

  • Poikasen varaajan tulee olla yli 16-vuotias. Alle 18-vuotiaalla pitää jo lain nojalla olla vanhempien suostumus eläimen hankintaan, sillä vanhemmat ovat eläimestä ja mahdollisista eläinlääkärikuluista viime kädessä vastuussa. Huoltajan tulee olla mukana poikasta noudettaessa tai tavoitettavissa varaustilanteessa.
  • Kerrothan jo varatessasi tuleeko hamsteri näyttelykäyttöön, kasvatukseen vai lemmikiksi. Näin saamme sinulle mahdollisimman oikeanlaisen poikasen.
  • Myyntihinta on 25 euroa lemmikiksi tai 30 euroa kasvatusoikeudella. Summa maksetaan käteisellä kauppahetkellä tai etukäteen tilille.
  • Myyn syrkkipoikaset vähintään 80 x 40 cm asumuksiin (miel. duna tai terraario/akvaario, koska monet syrkit järsivät häkin pinnoja. Katso myös video liian pienistä asumuksista). Lisäksi poikasella on oltava min. 25 cm juoksupyörä tai L-koon juoksulautanen luustonkehityksen ja riittävän liikunnan takaamiseksi. Hamsterisi arvostaa näitä minimimittoja.
  • Poikasen nouto on Turusta. Kuljetukset ovat yleensä sovittavissa myös Saloon ja satunnaisesti Helsinkiin sekä useimpiin SHY:n hamsterinäyttelyihin.
  • Poikasta on käsitelty kaksiviikkoisesta lähtien sen kesyttämiseksi ja se luovutetaan n. viisiviikkoisena. Kuitenkin hamstereissa on luonne-eroja ja totuttamista tulee jatkaa kotona kaikessa rauhassa. Poikanen saa mukaansa pikkupussin tuttua ruokaa, hoito-ohjeet ja sukupaperit. Kaikki poikasemme on rekisteröity.
  • HUOM! Hamsteri ei ole sinulle varattu, ennen kuin varaus on vahvistettu molemminpuolisesti. Pelkkä kyselyyn vastaaminen ei ole varaamista, sillä kyselyitä tulee joskus paljon yhtäaikaa.
  • Annan kasvateilleni tukeni koko niiden elinajaksi, sekä ongelmatilanteissa että muutoin. Kuulisin mielelläni myös jatkossa niiden kehityksestä. 🙂

Ystävällisin terveisin, Marika
alkemistin @ gmail.com